Over Zo! Home

Wat wij doen?
Bij Zo! Home selecteren wij een breed assortiment van home accessoires op basis van jarenlange ervaring in de branche, welke perfect passen bij de smaak en behoeftes van onze klanten. Van het fijnste bedlinnen tot een ruime keuze in bad- en woonartikelen, er is altijd iets wat Zo! Home heeft, om van je huis een thuis te maken.

Kwaliteit
Kwaliteit hoeft niet per se duur te zijn, dat is wat we willen bewijzen bij Zo! Home. Iedereen die van zijn huis iets moois wil maken is bij ons aan het goede adres. Design en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, evenals service. De beste klant is een tevreden klant.


Zo! Home Principes

Eenvoudig en probleemloos retourneren
Wil je één van je bestelde producten retourneren? Geen probleem. Je kunt bij ons binnen 30 dagen kosteloos terugsturen. Wil je iets retourneren? Neem contact op met onze klantenservice. Ons team zorgt ervoor dat het proces soepel en zonder problemen verloopt.

Gebruiksvriendelijke website
Om ervoor te zorgen dat je makkelijk vindt waar je naar op zoek bent hebben wij onze website geprobeerd zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zoek bijvoorbeeld op badkamer of slaapkamer met het uitgebreide menu of gebruik de zoekfunctie.

Betrouwbare, snelle levering
We zorgen ervoor dat je je aankopen snel en zonder beschadigingen ontvangt via onze partner PostNL. Mocht de service van onze bezorgpartner niet naar volle tevredenheid zijn neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice.

Veilig online shoppen
De veiligheid van je gegevens nemen wij bijzonder serieus: vanzelfsprekend worden alle persoonsgegevens door Zo! Home vertrouwelijk behandeld. Wij zullen je gegevens nooit delen met derden en we laten betalingen verlopen via gevestigde partners. Zo worden je gegevens door de modernste versleuteltechnieken beveiligd en verlopen al je transacties veilig.